Ta kontroll över övergångsåldern

Humörsvängningar, låg energi, värmevallningar och viktuppgång

Övergångsåldern kännetecknas av flera olika symptom som påverkar kroppen mer eller mindre. Tyvärr är det för de flesta inte en positiv upplevelse. Perioden varar vanligtvis mellan 1-2 år, men för vissa kan det ta upp till 10 år innan den avtar. Humörsvängningar, låg energi, värmevallningar och viktuppgång. Detta är bara några av de vanligaste symptomen på övergångsåldern.

För kvinnor är övergångsåldern, även känd som klimakteriet, tiden i livet då kvinnans reproduktiva system börjar brytas ned och menstruationscykeln upphör. Detta händer vanligtvis mellan 45 och 55 års ålder, men det varierar från kvinna till kvinna. I Sverige är genomsnittsåldern för menopaus runt 51 år.

Många kvinnor kommer att uppleva olika fysiska och mentala symptom under övergångsåldern, som till exempel värmevallningar, humörsvängningar, sömnlöshet och torr vagina. Dessa symptom kan vara besvärliga för vissa, men för de flesta kommer de att minska efterhand som kroppen anpassar sig till den nya hormonella balansen. Idag finns det lyckligtvis olika sätt att ta kontroll över perioden och minska symptomen.

Illustration av klimakteriet. För många sjunker östrogennivån från 40-årsåldern.

Hitta tillbaka till ungdomskällan

En balanserad och hälsosam kost är en av de viktigaste sakerna för att bevara hälsan under klimakteriet. Många upplever att det inte räcker på lång sikt, och det är då användbart att tillföra det som saknas genom ett kosttillskott. Din hälsa och ditt välbefinnande är beroende av de essentiella mineralerna och vitaminerna, och att de är i rätt mängd.

I Damiana Vital är huvudingrediensen Damiana. I över hundra år har växten Damiana bland annat använts som ett medel för att öka den sexuella aptiten. Särskilt i Latinamerika har växten använts inom folkmedicinen för att lindra symtom relaterade till klimakteriet och sexuella problem. Växten kan bidra till ökad sexuell lust, njutning, minska symtom vid klimakteriet och återställa fysiskt och mentalt välbefinnande. Det sägs att Damiana kan ge en avslappnande och euforisk effekt på kroppen och sinnet.

För att du som kvinna ska kunna känna dig ung igen utan besvär har vi utvecklat kosttillskottet Damiana Vital, som kan bidra till att bevara god kvinnlig hälsa.

Vitaminer och mineraler

Med sina utvalda ingredienser är Damiana Vital ett bra val för dig som försöker att hitta tillbaka till ungdomskällan.

Växten Damiana bidrar till att återställa fysiskt och mentalt välbefinnande, och bevarar god sexuell aptit.

Shatavari är en ört från Ayurveda, Indiens traditionella hälsovårdssystem, som särskilt används för sin förmåga att främja fysisk styrka, bibehålla ungdomlighet och förbättra intelligens och minne. Samtidigt bidrar örten till bättre sömn, hjälper kroppen att hantera stress, mental funktion och bibehåller energinivån.

Ashwagandha har använts i årtusenden för att bland annat ge kraft, balans och harmoni. Nya studier bekräftar användningen och antyder att Ashwaganda kan bidra till ökad tolerans för stress, bättre fysisk och mental kapacitet, samt emotionell balans och lättare insomning. Samtidigt sägs ashwaganda bidra till att hålla humöret stabilt så att du slipper humörsvängningar som ofta förekommer i klimakteriet.

Muira Puama är en buske som härstammar från Amazonas regnskog. Några av de positiva effekterna busken används för är att lindra klimakteriebesvär, hålla hormonbalansen stabil och öka det sexuella intresset.

Damiana Vital är speciellt utvecklad för kvinnor och tillverkad i Norge. Innehållet består av 11 speciellt utvalda ingredienser som stödjer kvinnors hälsa och välbefinnande. Tillsammans kan ingredienserna hålla hormonerna i balans så att du kan känna dig sensuell och feminin igen.

  • Vitamin B3 bidrar till att bibehålla normala slemhinnor och minska trötthet och utmattning.
  • Vitamin B5 bidrar till normal energiomsättning.
  • Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonell aktivitet.

Sammansättningen av örter, växter, mineraler och vitaminer kan ge dig den feminina boosten i vardagen och bevara hälsan.

Speciellt utvecklad för kvinnor

Klimakteriet är en period vi alla går igenom. Vissa kvinnor får fler symptom än andra, och vissa får nästan inga. Det är upp till var och en hur mycket man försöker kontrollera symptomen som klimakteriet medför.

Damiana Vital är speciellt utvecklad för att lindra symptomen och fungera som en hjälpande hand så att du får det så bra som möjligt. Totalt är produkten sammansatt av 11 unika ingredienser som stödjer kvinnors hälsa och välbefinnande. Bli av med de besvärliga symptomen och må bra igen.

Låt inte klimakteriet förstöra vad som kan vara de bästa åren i ditt liv. Vi firar försäljningsframgången genom att erbjuda dig att få prova Damiana Vital GRATIS* i 30 dagar!

INBJUDAN

Prova Damiana Vital GRATIS* i 30 dagar!

Ja tack! Jag vill prova Damiana Vital GRATIS* i 30 dagar!

Kilder: https://volvat.no/