Övergångsåldern är tyvärr oundviklig och de allra flesta av oss kommer att uppleva symtom under denna period. Det mest välkända symtomet är värmevallningar, men övergångsbesvär kan vara så mycket mer än så; viktuppgång, hjärndimma, sömnsvårigheter, minskad sexlust och så vidare.

Så kan du få hjälp med att lindra symtomen
Damiana Vital är ett norsktillverkat kosttillskott som är utformat för att hjälpa kvinnor att återfå kontrollen under övergångsåldern. En balanserad och hälsosam kost är en av de viktigaste faktorerna för att upprätthålla kvinnors hälsa, men många märker att det inte räcker i längden, och då kan ett kosttillskott med rätt ingredienser vara till hjälp.

Damiana Vital är specialutvecklat för att lindra symtomen, och ska fungera som en hjälpande hand för att du ska må så bra som möjligt. Totalt består produkten av 11 unika ingredienser som stödjer kvinnors hälsa och välbefinnande. Bland annat:

  • Muira Puama som bidrar till att lindra övergångsåldern
  • Shatavari som hjälper till att upprätthålla styrka och energinivåer, vilket ger dig mer energi
  • Damiana som bidrar till att återställa fysiskt och mentalt välbefinnande
  • Ashwagandha som bidrar till bättre sömn och humör, så att du orkar mer
  • Vitamin B5 som bidrar till normal energiomsättning och hjälper dig att få kontroll på vikten.

Låt inte övergångsåldern förstöra vad som kan vara de bästa åren i ditt liv. Tusentals har redan beställt och vi firar försäljningsframgången genom att bjuda in dig att prova Damiana Vital i 30 dagar GRATIS*.

Ja tack! Jag vill prova Damiana Vital i 30 dagar GRATIS*

Personuppgiftspolicy | Köpvillkor